Nou

More Views

Brand : Benbat

Suport bebe Benbat, sweat free

Details:

Suportul ergonomic 3 in 1 de la Benbat sustine corpul fragil al bebelusului. Se muleaza pe corpul bebelusului, sustinandu-i capul, gatul si spatele intr-o pozitie sigura.
SKU:BS286

Descriere

Suportul ergonomic 3 in 1 de la Benbat sustine corpul fragil al bebelusului. Se muleaza pe corpul bebelusului, sustinandu-i capul, gatul si spatele intr-o pozitie sigura.
In plus, suportul este confectionat dintr-un material special conceput sa reduca transpiratia, mentinand bebelusul uscat si intr-o pozitie confortabila.
Design-ul special al acestui suport pentru bebelusi il face sa se muleze perfect pe corpul copilului, oferind siguranta si stabilitate in scaunul pentru masina, in patut sau cand este tinut in brate. Cu ajutorul suportului, copilul poate fi usor transferat din masina in casa si inapoi.

Tetiera integrata asigura suport complet pentru cap si gat, evita apariatia sindromului capului plat (flat head syndrome) si poate fi detasata, in functie de nevoile copilului. 
 
Caracteristici:
Suport ergonomic pentru capul, gatul si spatele bebelusului.
- Confectionat din material special, care impiedica transpiratia. 
Suport pentru cap ce poate fi detasat si cu lungime ajustabila, in functie de ritmul de crestere si de necesitatile copilului.
Suportul pentru cap poate fi folosit si separat.
Se recomanda spalarea la masina de spalat la 30°C.
Impachetat intr-o cutie frumos colorata, pretabila pentru cadou.
 
Dimensiuni: 60 x 46 x 6 cm
Compozitie: textil

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.