De mai bine de 100 de ani, brandul SIGG a devenit un reper pentru produse de inalta
calitate cu un design inconfundabil si o calitate exceptionala.

Avand o traditie bogata, inceputa in anul 1908 de catre elvetianul Ferdinand Sigg, produsele SIGG sunt sinonime cu recipientele de apa provenind din surse si prin metode de manufacturare sustenabile, imbinand cu succes calitatea, inovatia, designul si protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Cea mai inalta forma de recunoastere a brandului SIGG a venit in anul 1993, cand “Original Swiss Bottle” a fost inclusa in colectia celebrului Muzeu de Arta Moderna de la New York (MoMA).

Cunoscute pentru durata lor foarte mare de viata si pentru ca sunt 100% reciclabile, produsele SIGG au fost initial dedicate iubitorilor de catarari si drumetii pe munte. Astazi, colectia a fost extinsa si cuprinde o varietate foarte mare de sticle elegante si functionale, ce pot fi folosite in orice sfera a vietii cotidiene. Bazandu-se pe istoria de succes a sticlelor originale din aluminiu si pe linia dinamica a produselor SIGG Hot & Cold, compania elvetiana a adaugat in timp mai multe game de produse din polipropilena de inalta calitate, sticla si tritan, subliniind in acest fel valorile de baza care definesc misiunea companiei: sustenabilitatea si versatilitatea. SIGG produce doar recipiente avand cele mai inalte standarde de calitate, design si sustenabilitate.

Fiecare sticla SIGG este o dovada a maiestriei artizanilor elvetieni. Recipientele clasice SIGG sunt fabricate din aluminiu de cea mai buna calitate si sunt practic indestructibile. Corpul sticlei este facut dintr-o singura bucata de aluminiu. Cele mai multe dintre gamele SIGG sunt fabricate in Elvetia si sunt usoare si robuste. Indiferent de tipul de lichide folosite, sticlele nu picura, iar garniturile din cauciuc previn scurgerile. Puteti alege intre o sticla foarte colorata, care sa va inveseleasca ziua, sau o sticla din gama clasica (alb, negru, rosu, aluminiu).

Recipientele din Tritan arata exact ca cele din sticla, dar au avantajul ca sunt usoare ca o pana, sunt durabile, nu prind mirosuri si gusturi neplacute. Exista o mare varietate de feluri de inchidere a sticlei, care permit folosirea unei singure maini si care permit un flux reglabil al lichidului, modalitate foarte apreciata de atleti. Niciun produs nu contine BPA, BPF, BPS, ftalati, PVC sau policarbonati. Marginile sunt rotunjite, oferind o siguranta sporita.

Celebritati la nivel mondial au fost fotografiate utilizand bidoanele SIGG.