More Views

Brand : Rainbow Design

Jucarie din plus Ursuletul Paddington cu haina albastra, 36 cm

Details:

Acest ursulet moale si dragalas reprezinta cadoul ideal pentru fanii de toate varstele ai ursuletului Paddington. Ursuletul vine cu binecunoscuta sa jacheta cu nasturi din lemn, iar initialele numelui – P.B. sunt cusute cu fir auriu.
SKU:PA1101.A

Descriere

Ursuletul Paddington, un personaj clasic in literatura pentru copii, a fost creat de Michael Bond in anul 1958, inspirat de un ursulet din plus pe care l-a cumparat pentru sotia lui dintr-un magazin de langa statia Paddington. A urmat o serie de 20 de carti despre ursuletul Paddington, carti care au fost traduse in 30 de limbi si vandute in peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume. Usuletul peruvian, prietenos si amabil, este cunoscut pentru dragostea sa pentru marmelada, pentru Londra si pentru „talentul” de a intra mereu in bucluc. Paddington este usor de recunoscut, datorita palariei caracteristice si nelipsitei jachete, dar si pentru valiza ponosita pe care o cara peste tot.

Ursuletul Paddington are admiratori de toate varstele, de la copii la adulti. Aventurile lui Paddington au fost ecranizate la mijlocul anilor ’ 70, precum si in cea mai recenta adaptare, din anul 2014, cand personajul animat interactioneaza cu viata reala.

Acest ursulet moale si dragalas reprezinta cadoul ideal pentru fanii de toate varstele ai ursuletului Paddington. Ursuletul vine cu binecunoscuta sa jacheta cu nasturi din lemn, iar initialele numelui – P.B. sunt cusute cu fir auriu. Totodata, Paddington poarta palarie. O alta trasatura caracteristica este eticheta prinsa de gat, cu mesajul Please look after this bear, thank you (Va rugam, aveti grija de acest ursulet. Va multumim.). Copiii pot creea propria poveste si pot avea parte de aventuri de neuitat cu acest ursulet Paddington din plus.

  • Ursulet Paddington din plus, cu elementele definitorii: jacheta cu initialele numelui si palarie.
  • Jacheta este prevazuta cu nasturi adevarati din lemn.
  • Eticheta prinsa de gat, cu mesajul Please look after this bear, thank you.
  • Moale si dragalas.
  • Ochi din plastic, nas indesat si gura brodata.
  • Inaltime: 36 cm.
  • Varsta recomandata: 0+ luni.
  • A se spala numai de mana, uscare naturala la aer.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.