More Views

Brand : Rainbow Design

Jucarie din plus si material textil Yi, Abominable, 22 cm

Details:

Cand adolescenta Yi gaseste un tanar Yeti pe acoperisul casei, ea si prietenii ei îl poreclesc „Everest” si pornesc toti intr-o aventura cu scopul de a reuni aceasta magica fiinta cu familia ei, aflata in cel mai inalt punct de pe Pamant. Yeti s-a ratacit prin lumea noastra si are nevoie de ajutor ca sa se poata intoarce in lumea lui magica.
SKU:UN1903049Y

Descriere

Cand adolescenta Yi gaseste un tanar Yeti pe acoperisul casei, ea si prietenii ei îl poreclesc „Everest” si pornesc toti intr-o aventura cu scopul de a reuni aceasta magica fiinta cu familia ei, aflata in cel mai inalt punct de pe Pamant. Yeti s-a ratacit prin lumea noastra si are nevoie de ajutor ca sa se poata intoarce in lumea lui magica.

Dupa ce-si iau la revedere de la mama si bunica lui Yi, cei trei prieteni se vor stradui sa fie întotdeauna cu un pas inaintea lui Burnish, un bancher putred de bogat care vrea sa prinda un Yeti. Un alt personaj-cheie este Dr. Zara, zoologista care incearca sa-l fereasca pe Everest de patronul ei si sa-l ajute sa se intoarca la familia lui.

  • Jucarie confectionata din plus moale, de inalta calitate si material textil.
  • Detalii brodate.
  • Inaltime: 22 cm.
  • Varsta recomandata: 0+ ani.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.