Nou

More Views

Brand : Rainbow Designs

Jucarie din plus pentru dezvoltare senzoriala, Ursuletul Paddington, 24 cm

Details:

Aceasta jucarie adorabila din plus ii introduce pe cei mici in lumea captivanta si stimulatoare senzorial a sunetelor, culorilor si texturilor, toate alaturi de simpaticul Paddington.
SKU:PA1410

Descriere

Ursuletul Paddington, un personaj clasic in literatura pentru copii, a fost creat de Michael Bond in anul 1958, inspirat de un ursulet din plus pe care l-a cumparat pentru sotia lui dintr-un magazin de langa statia Paddington. A urmat o serie de 20 de carti despre ursuletul Paddington, carti care au fost traduse in 30 de limbi si vandute in peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume. Ursuletul peruvian, prietenos si amabil, este cunoscut pentru dragostea sa pentru marmelada, pentru Londra si pentru „talentul” de a intra mereu in bucluc. Paddington este usor de recunoscut, datorita palariei caracteristice si nelipsitei jachete, dar si pentru valiza ponosita pe care o cara peste tot.

Ursuletul Paddington are admiratori de toate varstele, de la copii la adulti. Aventurile lui Paddington au fost ecranizate la mijlocul anilor ’ 70, precum si in cea mai recenta adaptare, din anul 2014, cand personajul animat interactioneaza cu viata reala.

Aceasta jucarie adorabila din plus ii introduce pe cei mici in lumea captivanta si stimulatoare senzorial a sunetelor, culorilor si texturilor, toate alaturi de simpaticul Paddington.

Jucaria ajuta la dezvoltarea senzoriala a bebelusilor si ofera provocari adecvate varstei, stimuleaza copiii si ii incurajeaza sa exploreze si sa isi dezvolte abilitatile cognitive. Jucaria ofera o multitudine de stimuli, care ajuta la dezvoltarea abilitatilor copiilor intr-un mod distractiv.

  • Abilitati motorii brute - Jucaria in sine reprezinta un stimulent semnificativ, care il indeamna pe bebelus sa ajunga la ea si sa o atinga.
  • Simturi tactile – Varietatea de tesaturi si materiale ofera o senzatie speciala, stimuland simtul tactil.
  • Abilitati vizuale – Combinatiile de culori vii si modele il stimuleaza vizual pe cel mic,
  • Dezvoltarea auzului – materialul sifonat si zornaitoarea aduc o varietate de sunete interesante pentru bebelus.
  • Varsta recomandata; 0+ ani.
  • A se curata manual, la suprafata.

.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.