-18%

More Views

Brand : mic-o-mic

Jucarie de construit 3D Barca 089.003, 12.5 cm

Details:

Seturile de constructie mic-o-mic sunt inspirate de locuri si teme din lumea intreaga. Avioanele, masinile sau barcile ofera nenumarate variante pentru echipa de designeri din spatele jucariilor mic-o-mic.
SKU:089.003

Descriere

Seturile de constructie mic-o-mic sunt inspirate de locuri si teme din lumea intreaga. Avioanele, masinile sau barcile ofera nenumarate variante pentru echipa de designeri din spatele jucariilor mic-o-mic. De la schite la mostrele pentru testare, jucariile de construit sunt realizate in colaborare cu specialisti in educatie. Forme bine definite, culori aprinse, detalii tehnice si finisajul deoasebit al pieselor, sunt doar cateva dintre caracteristicile seturile de construit mic-o-mic.

Jucariile mic-o-mic reprezinta modalitatea prin care copiii se pot familiariza cu activitatile si termenii tehnici, intr-un mod distractiv. Confectionate din materiale de inalta calitate si testate pentru siguranta copiilor, seturile de construit combina joaca, distractia si ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a imaginatiei tridimendionale.  In plus, ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana si a indemanarii copiilor.

Confectionate din materiale de inalta calitate si testate pentru siguranta copiilor, jucariile rezultate se evidentiaza prin forme speciale, bine-definite si un design aparte.

  • Jucarie de construit 3D barca.
  • Setul contine: 13 piese din plastic, 15 piese flexibile de prindere, 30 de pin-uri si o unealta pentru asamblat.
  • Dimensiuni (construit): aprox 12,5 x 8,5 x 9,5 cm.
  • Varsta recomandata: 3+ ani.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.