Nou

More Views

Brand : Scoot & Ride

Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayBaby+ 1-4 ani, Blue / Orange

Details:

Printr-o simpla apasare de buton, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayBaby se transforma intr-o bicicleta fara pedale pentru dezvoltarea echilibrului (“balance bike”) si invers.
SKU:216272BO

Descriere

Printr-o simpla apasare de buton, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayBaby se transforma intr-o bicicleta fara pedale pentru dezvoltarea echilibrului (“balance bike”) si invers.

Bicicleta sau trotineta? Este intrebarea pe care multi parinti si-o pun cand vine momentul sa cumpere primul vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii ajung sa le aiba pe ambele.

Scoot & Ride HighwayBaby+ combina cele doua vehicule intr-unul singur si este special conceputa pentru copiii de pana la 4 ani sau cu o greutate de maximum 20 kg.

Folosita ca bicicleta fara pedale, HighwayBaby+ ajuta la dezvoltarea echilibrului inca de la primii pasi. Cu o simpla apasare de buton si fara a utiliza nicio alta unealta, HighwayBaby+ se transforma in trotineta. Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii HighwayBaby+ sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta. In cazul in care trotineta devine obositoare pentru cel mic, cu o simpla apasare de buton, se transforma in bicicleta fara pedale, pe care copilul se poate si odihni.

Pentru o si mai mare stabilitate, trotineta 2-in-1 HighwayBaby+ este prevazuta cu 3 roti. Mai ales pentru incepatori, cele 3 roti reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste echilibrul si siguranta.

Viu colorata, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayBaby+ este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.

Folosita ca bicicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sedere dintr-un material moale. Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata. Manerul cu inaltime reglabila, ofera copilului o pozitie ergonomica, relaxanta.

Roata din fata, cu un diametru mare, este confectionata dintr-un material cu efect de amortizare, ceea ce face ca Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayBaby+ sa fie foarte silentioasa, dar si sigura. Stabilitatea si siguranta sunt caracteristicile definitorii pentru Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayBaby+. Stabilitatea este asigurata de furca si ghidonul confectionate din otel si de cele doua roti din spate, in timp de roata frontala lata si cu diametru mare si manerele ergonomice, realizate din materiale cu aderenta ridicata, ofera siguranta in timpul folosirii de catre copii.

Scoot & Ride a inventat conceptul de 2-in-1 pentru trotineta convertibila in bicicleta fara pedale pentru dezvoltarea echilibrului si invers, concept patentat in intreaga lume si recompensat cu multiple premii in domeniu. Scoot & Ride combina design-ul european cu caracteristici de siguranta si materiale de inalta calitate.

Caracteristici:

 • Manere din cauciuc termoplastic.
 • Ghidon din otel, cu doua pozitii de reglare in inaltime (la 49 cm, respectiv 60 cm inaltime), cu sistem patentat de blocare si ajustare a pozitiei in inaltime.
 • Aripa pentru roata din fata.
 • Furca din otel.
 • Roata din fata masoara 22 cm in diametru si este confectionata din cauciuc termoplastic.
 • Rotile din spate masoara 10 cm in diametru si sunt confectionate din cauciuc termoplastic.
 • Sistem pentru franare pentru rotile din spate, cu o zona lata pentru actionarea cu piciorul.
 • Mecanism cu buton pentru conversia din trotineta in bicicleta fara pedale si invers. Clapeta de siguranta a mecanismului.
 • Suport pentru sedere ergonomic, din material moale (folosita ca bicicleta fara pedale).
 • Inaltimea suportului pentru sedere: 32 cm.
 • Suport pentru talpa acoperit cu folie colorata cu aderenta ridicata (folosita ca trotineta).
 • Cadru detasabil, pentru depozitare in spatii mici.
 • Recomandata pentru copiii cu o inaltime cuprinsa intre 82 – 102 cm, cu varsta de pana la 4 ani sau o greutate maxima de 20 kg.
 • Greutate: 2,8 kg.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.