Nou

More Views

Brand : Scoot & Ride

Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayFreak 3-6 ani, White / Pink / Yellow

Details:

Printr-o simpla apasare de buton, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayFreak se transforma intr-o bicicleta fara pedale (“balance bike”) si invers.
SKU:202310WPY

Descriere

Printr-o simpla apasare de buton, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayFreak se transforma intr-o bicicleta fara pedale (“balance bike”) si invers.

Bicicleta sau trotineta? Este intrebarea pe care multi parinti si-o pun cand vine momentul sa cumpere un vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii ajung sa le aiba pe ambele.

Scoot & Ride HighwayFreak combina cele doua vehicule intr-unul singur si este special conceputa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 sau cu o greutate de maximum 50 kg.

Copiii adora sa se plimbe cu bicicleta fara pedale si, cu o simpla apasare de buton si fara a utiliza nicio alta unealta, ei isi pot transforma bicicleta in trotineta, pentru a-si exersa echilibrul inca de mici.

Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii HighwayFreak sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta.

Viu colorata, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayFreak este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.

Folosita ca bicicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sedere dintr-un material moale. Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata. Manerul cu inaltime reglabila, ofera copilului o pozitie ergonomica, relaxanta.

Stabilitatea si siguranta sunt caracteristicile definitorii pentru Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayFreak. Stabilitatea este asigurata de cadrul din aluminiu cu furca si ghidonul confectionate din otel, in timp de roata frontala lata si cu diametru mare si manerele ergonomice, realizate din materiale cu aderenta ridicata, ofera siguranta in timpul folosirii de catre copii.

Scoot & Ride a inventat conceptul de 2-in-1 pentru trotineta convertibila in bicicleta fara pedale pentru dezvoltarea echilibrului si invers, concept patentat in intreaga lume si recompensat cu multiple premii in domeniu. Scoot & Ride combina design-ul european cu caracteristici de siguranta si materiale de inalta calitate.

HighwayFreak a convins cei 10 membri ai juriului si a primit premiul ToyAward 2015 pentru categoria pre-scolari la Nuremberg Toy Fair, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa. ToyAward este acordat celui mai bun produs din categoria respectiva.

Caracteristici:

 • Manere din cauciuc termoplastic.
 • Ghidon din otel, cu doua pozitii de reglare in inaltime (la 60 cm, respectiv 71 cm inaltime), cu sistem patentat de blocare si ajustare a pozitiei in inaltime.
 • Aripa pentru roata din fata.
 • Furca din otel.
 • Cadru din aluminiu.
 • Roata din fata masoara 25 cm in diametru si este confectionata din cauciuc termoplastic.
 • Roata din spate masoara 12 cm in diametru si este prevazuta cu clapeta din otel pentru franare.
 • Mecanism cu buton pentru conversia din trotineta in bicicleta fara pedale si invers. Clapeta de siguranta a mecanismului.
 • Suport pentru sedere ergonomic, din material moale (folosita ca bicicleta fara pedale).
 • Inaltimea suportului pentru sedere: 40-42 cm.
 • Suport pentru talpa acoperit cu folie colorata cu aderenta ridicata (folosita ca trotineta).
 • Suport pentru sprijinire pozitionat in partea stanga.
 • Invelis pentru suspensie.
 • Recomandata pentru copiii cu o inaltime cuprinsa intre 100 – 118 cm, cu varsta intre 3 si 6 ani sau o greutate maxima de 50 kg.
 • Greutate: 3,7 kg.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.